Cadmes valt in prijzen op SolidWorks World

Softwareleverancier Cadmes heeft op SolidWorks World 2008 enkele awards gewonnen. Naast het ontvangen van de Elite VAR Award en de Elite Applicatie Engineer Award, was er tevens het nieuws dat Cadmes tot de top-10 van SolidWorks-resellers in Europa behoort.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft Cadmes de Elite VAR Award mogen ontvangen. Deze award is toegekend vanwege de hoge klanttevredenheid en wegens het veelvuldig verlengen van supportcontracten. Cadmes is de enige VAR in de Benelux die dit keurmerk mag dragen.
De Elite Applicatie Engineer Award is het resultaat van de certificering van Cadmes-engineers. Zij hebben alle SolidWorks-certificaten behaald. Hierdoor mag Cadmes zich tot nu toe nog als enige in de Benelux zowel CTSP (Certified Training and Support Provider) als CASP (Certified Advanced Services Provider) noemen.

Top-10
Cadmes staat als Value Added Reseller in Europa in de Top-10 van 2007. Andere namen in deze top-10 zijn onder andere Axemble uit Frankrijk, SolidLine en DPS uit Duitsland en SW Russia.

SolidWorks World
SolidWorks World 2008 is het grootste jaarlijkse 3D CAD-event ter wereld. Deze internationale gebruikersconferentie en expositie heeft meer dan 4.500 bezoekers. Zij noemen als speerpunten: training, de globale netwerkmogelijkheid en de toegang tot de laatste 3D CAD-technologie. ‘Inspired to design’ was dit jaar de slogan.

www.cadmes.nl