Cadjobs open 2D en 3D online platform

Cadjobs.nl opent Cadzone.nl, een online platform voor de Benelux waar bedrijven en personen ondersteuning en informatie kunnen krijgen op het gebied van 2D en 3D CAD/CAM/CAE/PDM.

Cadzone biedt dagelijks (internationaal) nieuws, tips & tricks, workshops, downloads, tutorials, jobs, en trainingen. Bij lancering hebben bijna 20 professionele CAD-systemen een eigen platform, een soort miniportaal, op Cadzone.nl met dagelijkse updates.

Sven Boender, oprichter van Cadjobs.nl over de lancering: "Cadjobs.nl en Cadzone.nl vullen elkaar goed aan, beide richten zich op één niche, CAD, en één regio, de Benelux. Bovendien geschiedt het zoeken naar informatie steeds vaker online. Daarom zoeken wij voortdurend naar nieuwe, innovatieve manieren om, naast banen en CV’s, vakinhoudelijke en relevante informatie te bieden aan onze doelgroep. Als CAD onafhankelijke partij bieden wij hiermee alle CAD ontwikkelaars en leveranciers een effectief platform om hun software en dienstenpakket te profileren."

Omdat Boender er zelf belang bij heeft dat CAD-gebruikers goed opgeleid zijn en met de nieuwste versies werken gaat de site ook leads genereren voor value added resellers en geautoriseerde trainingcenters; bezoekers van Cadzone wordt een compleet overzicht geboden van waar en welke CAD-trainingen er in de markt aangeboden worden. Informatie-aanvragen door potentiële cursisten wordt rechtstreeks doorgestuurd naar het dichtstbijzijnde geautoriseerde trainingcenter.

Interactief:
Tom Achterberg, hoofdredacteur van Cadzone.nl, vult aan: "CAD engineers, starters en studenten kunnen alle relevante informatie vinden die te maken heeft met de combinatie CAD & techniek. Je kunt informatie opvragen over zaken zoals trainingen en workshops. CAD gebruikers kunnen d.m.v. een forum ook ervaringen, praktische achtergrondinformatie, valkuilen en oplossingen met elkaar uitwisselen, bijvoorbeeld over een 3D migratietraject of over het implementeren van een complex PDM systeem."
Achterberg runt het portaal niet alleen. Voor de inhoud van de site werkt hij samen met ervaren CAD-specialisten die bezoekers op professionele wijze informeren over tal van zaken. Zo zullen een aantal Autodesk approved instructors regelmatig tips & tricks publiceren en fungeren certified SolidWorks professionals als vraagbaak op het SolidWorks forum. Ook Cadjobs.nl levert een passende bijdrage in de vorm van actuele vacatures en beschikbare kandidaten.

www.cadzone.nl