Cadac Group organiseert CAD kampioenschappen

Cadac Group organiseert in 2008 de CAD kampioenschappen: ga aan de slag met AutoCAD, Autodesk Inventor, Revit Architecture of AutoCAD Civil 3D en laat je design-skills zien.

Autodesk Software kent een groot aantal gebruikers voor verschillende vakgebieden met verschillende diepgang. Op deze manier kunnen deelnemers hun kennis en kunde toetsen en tentoonspreiden.

Categorieën
De CADKing kampioenschappen zijn verdeeld de categorieën AutoCAD, Autodesk Inventor, Revit Architecture en AutoCAD Civil 3D. Voorrondes vinden plaats op de kantoren van Cadac Group op 20 mei in Heerlen, 21 mei in Gouda en 22 mei in Meppel. Uit elke categorie komt één winnaar naar voren en deze ontvangt een prijs van 500 Euro. De hoofdprijs in dit kampioenschap is de titel ‘CAD King 2008 van Nederland, naast de prijs van 500 Euro ontvangt de King  de bijbehorende award en een vliegticket met overnachting voor het evenement: ’16th Annual Autodesk University’ in Las Vegas (http://au.autodesk.com/).

Opdracht
Tijdens de voorronde ontvangen deelnemers een opdracht om te testen hoe goed ze de software beheersen. Deze opdrachten moeten binnen een uur worden uitgevoerd en ze worden volgens de reglementen door Cadac Group docenten beoordeeld. De finale is 29 mei in Heerlen waar de prijswinnaar tijdens de feestelijke prijsuitreiking wordt bekendgemaakt.
Cadac Group heeft een lijst van onderwerpen samengesteld die aan bod kunnen komen tijdens de kampioenschappen. Downloads van die lijst en proefopdrachten zijn te vinden op http://www.cadking.nl/