Beursprojecten verrijken beursbezoek

Bezoekers van de World of Technology & Science kunnen hun beursbezoek verrijken door deelname aan een of meer van de speciale beursprojecten die door de exposanten zijn opgezet. Hier een overzicht per sector, gebruik de links voor meer gedetailleerde informatie.

World of Automation

 • Process Automation: Relevante thema’s in de procesautomatisering krijgen door samenwerking tussen exposanten inhoud. Een X-pedition langs zes tot acht stands waar concrete kennisoverdracht wordt geboden door een verhaallijn, een app en demonstraties op de stands.
 • Factory Automation: Productielijnen en machines worden continue effectiever, veiliger en efficiënter. In zeven stappen realiseert u door een verhaallijn, een app en demonstraties op de stands, concrete verbeteringen in uw productielijn of aan een machine.
 • Veldinstrumentatie Paviljoen: Een grote diversiteit aan veldinstrumentatie biedt de bezoeker de gelegenheid, om zich op het paviljoen uitgebreid te laten informeren.

World of Laboratory

 • Groen Kweken X-pedition: Volg deze X-pedition en wordt meegenomen in een verhaal ‘Van zaad naar voedzame plant’. U start met de selectie van een onbekend zaadje en doorloopt het opkweekproces om te ontdekken welke plantsoort u hebt geselecteerd.
 • Meet DNA X-pedition: Deze X-pedition biedt de mogelijkheid om DNA onderzoek zelf te beleven. Door het sample te meten en analyseren komt u in aanraking met de nieuwste ontwikkelingen en krijgt u inzicht in de werking van deze Life Sciences technologieën.
 • Veiligheid op het laboratorium: In deze X-pedition wordt een volledige overview geschetst voor veilig werken op een laboratorium via de nieuwe EU-CLP/GHS regelgeving. Persoonsbescherming, juiste labinrichting zijn onder andere thema’s die aan de orde komen door middel van simulaties en demo’s.
 • Speakerscorner: De Speakerscorner is een unieke plek op de beursvloer, er wordt elke dertig minuten nieuwe kennis en informatie gedeeld.

World of Motion & Drives

 • Feda-paviljoen : De deelnemers presenteren zich gezamenlijk vanuit de secties Hydraulic Solutions, Maintenance, Electrical & Mechanical Motion Solutions en Air Solutions. Met dit gezamenlijke optreden wordt getoond hoe levendig en in ontwikkeling de branche is.

World of Electronics

 • Gadget Virtuele Memo: Door de elektronicaketen zijn 2000 gadgets voor deze beurs geproduceerd. Meld u tijdens de registratie aan voor de Virtuele Memo (kies wel voor elektronica!). Op de beurs komt de bezoeker via zes eenvoudige stappen om in het bezit van de gadget.
 • Test & Meet Paviljoen: Op de World of Technology & Science vinden bezoekers een breed palet aan test & meet oplossingen op het test & meet paviljoen. In hal 9 staan maar liefst 16 bedrijven verdeeld over twee paviljoens met de nieuwste mogelijkheden om producten en signalen te testen en te meten aan installaties en netwerken.
 • Development Club Paviljoen: Op het Development Club Paviljoen tonen 8 elektronica/mechatronica ontwikkelaars de bezoekers tot wat ze in staat zijn. Naast demonstraties van innovatieve concepten is er veel ruimte om met de ontwikkelaars ideeën uit te wisselen over het toepassen van nieuwe technologieën.