Beste heftruckchauffeur 2011

Freelance heftruckinstructeur Henk Jansen heeft beslag gelegd op de prijs en titel ‘Beste heftruckchauffeur van het jaar 2011’ tijdens het Nederlands Kampioenschap Intern Transport (NKIT 2011). Chris Moors – heftruckchauffeur bij Van den Anker in Son – werd uitgeroepen tot ‘Heftruckheld van het Jaar 2011.

Tijdens het zestiende Nederlands Kampioenschap Intern Transport (NKIT) op zaterdag 5 november werden er voor intern transportminnend Nederland twee belangrijke prijzen uitgereikt . Dit jaarlijkse evenement stelt veilig en correct werken met intern transportmiddelen centraal.
    
Het evenement vond dit jaar plaats in het opleidingscentrum van EVO in Zoetermeer. In totaal waren er 58 deelnemers  Met zelfstandig heftruckinstructeur Henk Jansen kreeg de wedstrijd na vele jaren een nieuwe kampioen. Hij is nu een jaar lang de ‘Beste heftruckchauffeur van Nederland’.
 

Favorieten NKIT 2011

Het NKIT kent veel vaste deelnemers. Ook winnaar Henk Jansen doet al jaren mee. Hij is freelance heftruckinstructeur  en troefde andere favorieten af, zoals Jan Boverhof  en meervoudig kampioen Marcel van Eck. Beste vrouwelijke deelnemer werd Gonnie Blenkers van Mead Johnson, ook al iemand die al vaker deelnam. Zij eindigde als negende.
 

HeftruckHelden

Dit jaar deden ook vier ‘HeftruckHelden’ mee aan het NKIT 2011: Trajko Nikolic van Avery Dennison, Rinus Spans van McCain Foods, René Lijnzaat van Sony Chemicals en Chris Moors van Van den Anker. Van hen heeft Chris Moors over alle opdrachten de beste tijd neergezet en de minste fouten gemaakt. Hij eindigde als 22e in het klassement en mag zich daarom HeftruckHeld van het Jaar noemen. Hij ontving de aan deze eretitel verbonden prijs aan het eind van de dag uit handen van Marga Zuurbier, directeur Arbeidsomstandigheden van de Arbeidsinspectie.

Bron: Logistiek.nl