3ds Max in cursusaanbod TEC / CAD College

TEC / CAD College uit Nijmegen geeft naast cursussen ook functiegerichte opleidingen. De jongste opleiding is die van 3D Designer.

In deze HBO opleiding leren de studenten met moderne ontwerpprogramma´s als AutoCAD een 3D model op te bouwen. Deze opleiding is nu uitgebreid met de module illustraties en animaties maken met Autodesk 3ds Max.
Op veel gebieden is aantrekkelijke visualisatie steeds meer een must. Bijvoorbeeld in de architectuur, bij productontwerpen, reclame of in de digitale wereld van internet, games en films. TEC biedt de mogelijkheid tot het volgen van deeltijd HBO opleidingen. De opleidingen worden met een door de overheid erkend diploma afgesloten. Er bestaan drie richtingen waaronder de ACE 3D Designer.
Naast het onderdeel 3D ontwerpen in AutoCAD is nu ook de module 3ds Max toegevoegd aan deze opleiding. In plaats van de volledige opleiding kan ook de cursus "Autodesk 3ds VIZ/Max" los gevolgd worden. In deze vierdaagse cursus leert de deelnemer 3D CAD modellen tot leven te brengen.

www.cadcollege.nl
info@cadcollege.nl