ABB en MA-IT tekenen samenwerkingsovereenkomst

ABB Electrification en MA-IT MyAutomation gaan samenwerken als Technology Partners. Hiermee geven ze antwoord op de groeiende vraag in de industriële markt naar automatiserings- en digitaliseringsoplossingen, ABB als fabrikant en MA-IT met de kennis en kunde van de 140 hardware- en software-engineers.

ABB Electrification en MA-IT MyAutomation hebben een overeenkomst gesloten voor een duurzame samenwerking als Technology Partners. Foto: ABB

Samen maken de bedrijven de vertaalslag van benodigde functionaliteiten op machines en in processen, naar gestructureerde en betrouwbare applicaties. Daarbij kan worden gedacht aan machineveiligheidsoplossingen, intelligente aandrijftechniek, intelligente schakel- en beveiligings-componenten en oplossingen voor energiemanagement.

Met de samenwerking richten ABB en MA-IT zich voornamelijk op OEM’ers, machinebouwers en system integrators. De samenwerking sluit aan op de activiteiten van B&R (onderdeel van ABB) en MA-IT.  Als Qualified Knowledge Partner werken MA-IT en B&R al jaren samen ter ondersteuning van dit marktsegment.

Erwin Rodenburgh van ABB: “ABB is van huis uit sterk in het ontwikkelen van innovatieve hardware. De klant wil die hardware steeds vaker ‘vertaald’ zien in een kant-en-klare oplossing die direct in zijn productieomgeving zijn meerwaarde bewijst. MA-IT verbindt onze hardware met de wensen van de klant door het engineeren van hardware- en software-oplossingen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *