4 oktober: CNRood test- en meetconferentie (voorheen NI-Days)

CNRood houdt 4 oktober de jaarlijkse Benelux conferentie over test- en meettechnologie – eerder gehouden door National Instruments (NI-Days) – in Eindhoven. Deelname is gratis. Het [Re]Connect Event zal ook plaatsvinden in Kopenhagen, Göteborg, Oslo en Helsinki.

4 oktober: CNRood test- en meetconferentie (voorheen NI-Days)

Het Event wil de kennis vergroten van ingenieurs, onderzoekers en manages die willen meedoen aan de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Dit is wat je kunt verwachten:

  • CNRood en NI presenteren de laatste ontwikkelingen in test- en meettechnologie, waaronder LabView, PXI en het nieuwe NI-TestScale platform.
  • Integration Partners VI Technologies, Averna en Carya Automatisering presenteren hun test- en meetapplicaties, waar ook LabViewtips en -trucs aan te pas zullen komen.
  • Netwerkmogelijkheden.

In de tentoonstellingsruimte toont CNRood de nieuwste apparatuur van NI, Tektronix, Keithley, Delta Elektronika, DataPhysics en meer. Ook Integration Partners tonen hun nieuwste ontwikkelingen en je kunt exposanten je test- en meetproblemen voorleggen.

Het evenement wordt gehost door CNrood, distributeur van NI-producten in de Nordics en de Benelux. Cohosts zijn NI, integratiepartners VI Technologies, Averna en Carya Automatisering en andere test- en meetleveranciers.

Meer informatie en inschrijven www.cnrood.com/techdays

4 oktober: CNRood test- en meetconferentie (voorheen NI-Days)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *