2E Cable Assembly partner van Würth Elektronik Nederland

2E Cable Assembly is kabelassemblagepartner geworden van Würth Elektronik Nederland. Het bedrijf uit Oss gaat Würth-klanten in de Benelux bedienen.

Würth Elektronik EMC & Inductive Solutions is een van de grootste fabrikanten van passieve componenten in Europa op het gebied van onder andere ferrieten, inductors, varistoren, transformatoren en connectoren. Het assembleert echter niet de kabels die daar eventueel bijhoren; daarvoor brengen de verkoopkantoren van Würth de klant in contact met een vaste partner.

Erik van Hees, eigenaar van 2E Cable Assembly, is blij met het partnerschap met Würth Elektronik Nederland: "Deze samenwerking past naadloos in onze groeistrategie. Daarin staan kennis en kwaliteit voorop."

Samen met zusterbedrijf 2E Interconnection ontwikkelt, produceert en levert 2E Cable Assembly alle soorten en maten kabels: standaard kabels en speciaalkabels, van prototypen tot series van vele tienduizenden. De fabriek in Nederland is optimaal ingericht voor het ontwikkelen van nieuwe producten en het produceren van prototypen en kleine series. Middelgrote en grote series worden geproduceerd in fabrieken in Polen en Azië.