10x klaar voor Industry 4.0

Produmize en TNO komen met een derde editie van het programma ’10x klaar voor Industry 4.0′ waarin MKB-ers met maximaal 10 collega-bedrijven laagdrempelig aan de slag gaan met Smart Industry en concrete verbeteringen in ieders productieprocessen realiseren.

“Het is een misvatting dat de stap naar Smart Industry groot en kostbaar moet zijn,” zegt Jeroen Broekhuijsen, CTO Smart Industry van TNO. “Ons programma bewijst dat je door simpelweg te beginnen en gerichte inzet in korte tijd geweldige resultaten kunt behalen, zelfs tegen minimale kosten.”

In workshops werken deelnemers samen aan het verbeteren van hun productieprocessen. Ze krijgen inzicht in productiedata door real-time dashboards, onder leiding van experts van Produmize en TNO op het gebied van data-analyse, dashboarding en procesoptimalisaties.

“We zijn mee gaan doen aan het programma “10x klaar voor Industry 4.0” omdat het een laagdrempelige introductie is in een gebied waarin wij ons wilden verkennen, maar waarvoor wij niet de tijd konden maken om dat in zijn geheel zelf te doen.” aldus Pelle de Jong van Niverplast, deelnemer van het lopende programma.

Het programma is beperkt tot 10 plekken zodat de organisatoren elke deelnemer voldoende aandacht kunnen geven.

Geïnteresseerde MKB-productiebedrijven lezen meer over het programma en over de ervaring van eerdere deelnemers via https://produmize.com/10x-klaar-voor-industry-4-0/. Er kan contact worden opgenomen met Produmize.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *