Wiltec voor zesde jaar op rij Best Managed Company

Wiltec is door Deloitte uitgeroepen tot Best Managed Company 2017. Dat betekent dat Wiltec voor het zesde jaar op rij behoort tot de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf.

Het jaarthema was ‘leg de lat hoger’. Deloitte was hierbij op zoek naar bedrijven met aantoonbare ambities voor groei en vernieuwing. De financieel adviseur brengt daartoe het interne en externe bedrijfsprofiel van organisaties in kaart en kijkt naar omgevingsfactoren, duurzaamheid, innovatie, HR, strategie, imago en reputatie.

De Wiltec Groep (Uden) streeft naar het leveren van een breed productenpakket voor haar klanten, waarbij kwaliteit, specialisme en service voorop staan. Met 360 medewerkers en een jaaromzet (2017) van 80 miljoen euro, richt het bedrijf zich op Spuiterij & oppervlaktetechniek, Transportpompen, Filtratie, Tape & lijm, Veiligheid, Beroepskleding en Facilitair. Tot de Wiltec Groep behoren ook de organisaties Delo (specialist in kantoorartikelen, -inrichting en -machines) en CoolSafety (online specialist in veilig werken).