Inschrijving MKB Innovatie Top 100 geopend

De KvK roept alle innovatieve ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf op om zich aan te melden voor de 13e MKB Innovatie Top 100.

Inschrijven kan tot 27 april via www.mkbinnovatietop100.nl .

De nominaties worden beoordeeld op groeipotentie, omzet, originaliteit, duurzaamheid en impact voor de branche en de samenleving. De innovatie dient op de markt te zijn gebracht.

Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het midden- en kleinbedrijf in staat is.

De 100 bedrijven en hun innovaties worden op 25 juni in alfabetische volgorde bekend gemaakt. Op 20 september presenteert de KvK de ranking van de 100 bedrijven tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Jury

In mei gaan expertpanels voor de verschillende sectoren de nominaties beoordelen. Na deze voorselectie stelt de landelijke jury, onder voorzitterschap van de Energiecommissaris van Nederland Ruud Koornstra, de ranglijst vast. De jury baseert zich daarbij op de voordrachten van de experts. Ook bekijkt de jury de websites van de ondernemingen en doet onderzoek.