Gratis advies tijdens Week van de Strategie

Van 4 tot 10 januari 2018 houdt Outdo de Week van de Strategie. Ondernemers in het MKB kunnen gratis deelnemen, met als doel binnen één week een scherpe, onderscheidende strategie te bepalen voor hun bedrijf

"De afgelopen 4 jaar hebben we veel ondernemers in de techniek geholpen om hun strategie te bepalen. Dat deden we altijd één op één, maar daar hebben we steeds minder tijd voor. Daarom hebben we onze strategieworkshop vertaald naar een online workshop, waarin ondernemers zelf alle stappen kunnen zetten om hun strategie vast te leggen", vertelt Martine Teeselink, één van de twee oprichters van adviesbureau Outdo.

"We hebben de afgelopen weken door middel van een survey de vragen verzameld die ondernemers hebben over het bepalen van hun strategie. En die waren niet mis. In de Week van de Strategie gaan we er zo veel mogelijk beantwoorden."

Karen van Riel en Martine Teeselink van Outdo helpen ondernemers in de techniek om hun marketing- en verkoopstrategie vorm te geven en uit te voeren.

Aanmelden

Tijdens de Week van de Strategie krijgen de ondernemers die meedoen elke dag een e-mail over het bepalen van de juiste strategie en kunnen ze zelf aan de slag met de werkboeken en templates van Outdo.
Ondernemers willen deelnemen aan de week van de strategie, kunnen zich aanmelden op www.outdo.nl/weekvandestrategie