Internationaal matchmaking event op TIV en Empack Relatiedagen

De samenwerking met Kamer van Koophandel en Enterprise Europe Network biedt kansen om internationale contacten te leggen, te netwerken en fundamenten te bouwen tijdens Technische Industriële Vakbeurs (TIV) en Empack Relatiedagen.

Op 20 en 21 september vindt het B2B matchmaking event plaats in hal 5 van Evenementenhal Hardenberg. Het doel van dit interactieve event is het tot stand brengen van (inter)nationale contacten tussen bedrijven, onderzoekers en andere potentiële klanten uit Europa die geïnteresseerd zijn in projectontwikkeling, uitbreiden van hun netwerk en business development.

"Het grootste deel van onze exposanten neemt deel aan de beurs om leads te genereren. Het is onze taak om exposanten te voorzien in hun behoefte. Dit event speelt hier op in. De exposant stelt zich beschikbaar en de bezoeker kiest zelf uit met welke exposant hij/zij in contact wil raken. Vooraf weet je dus dat er al interesse is", zegt Gertjan Lammers namens de organisatie van TIV.

Business leads uit Nederland en Duitsland

Exposanten van TIV en Empack Relatiedagen presenteren hun bedrijfsprofiel voorafgaand aan het event op een interactief platform, waar Nederlandse en Duitse bezoekers gemakkelijk aanbieders terugvinden om tijdens de beurs hun uitdagingen te behandelen. Dat kunnen bedrijven zijn die op zoek zijn naar agenten, distributeurs of productiepartners, maar ook partners voor technologische ontwikkeling en R&D.

TIV en Empack Relatiedagen 2017

Eerder dit jaar maakte Evenementenhal bekend dat TIV in 2017 wordt gecombineerd met ‘Empack Relatiedagen’ van beursorganisator Easyfairs. Deze nieuwe variant van het bewezen Empack-concept wordt gehouden op 20 en 21 september in Evenementenhal Hardenberg. TIV is te bezoeken op 19, 20 en 21 september. Elke beursdag zijn de deuren geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Met één toegangsticket kan men zowel TIV als Empack Relatiedagen bezoeken.

Meer informatie: http://www.tiv-hardenberg.nl/