Levensgrote robot-dinosauriërs debuteren in Japans hotel (video)

Een Japans bedrijf heeft een paar van de grootste en zwaarste dieren tot leven gebracht die ooit op aarde hebben rondgelopen. Het bedrijf, On-Art Corp genaamd, onthulde grote bestuurbare robot dinosauriërs in een hotel in Japan. De beesten stampten en gromden en maakten een bijzonder realistische indruk op de aanwezigen. De replica’s zijn gemodelleerd aan de hand van fossiele skeletten en zijn vervaardigd van koolstofvezel.

Het publiek kon genieten van zo’n 12 van deze monsters, die op het podium hoofden van hun verzorgers afbeten. Ze zijn bedoeld voor een nog op te zetten themapark in Japan.   

On-Art Corp toonde modellen van een Tyrannosaurus Rex, een Allosaurus en een Raptor die al brullen rondliepen met wijd opengesperde muilen met vlijmscherpe tanden.

dino1

dino2

De getoonde Tyrannosaurus Rex was het grootst dier in het hotel, met een gewicht van 28 kilogram en een hoogte van 8 meter.

dino3dino4 

de robuuste en realistische dinosauriërs zijn ontsproten aan het brein van Kazuya Kanemaru, de CEO van On-Art Corp. Hij hoopt te kunnen starten met het ‘Dino-a-Park’ – een amusementspark dat vergelijkbaar is met Steven Spielberg’s Jurassic Park.