IBL nieuwe partner SMD-Tec

Sinds 1 november 2015 wordt IBL in de Benelux-regio vertegenwoordigd door SMD-Tec.

IBL is pionier in dampfasetechnologie met bijna 30 jaar ervaring. Het bedrijf is actief in vele Europese landen en de Verenigde Staten, waarbij klanten de machines vooral selecteren wegens de technische prestaties. Het gamma is uitgebreid en start met instapmodel batchmachines die dezelfde procesbetrouwbaarheid geven als de grotere productiemachines. Verder zijn er inline- en vacuüm- dampfasemachines en beschikt het bedrijf over verschillende gepatenteerde technologieën om het beste soldeerresultaat te leveren.

"IBL heeft een specifiek doel voor ogen, en dat is de ontwikkeling van de beste dampfase machines ter wereld." zegt Andreas Thumm, directeur bij IBL. "In de Benelux zien we een groot potentieel".

SMD-Tec heeft de afgelopen maanden zijn portfolio significant uitgebreid om beter in te spelen op de vraag van de lokale markt. "De samenwerking met IBL verstevigt onze marktpositie en laat ons toe een bredere service aan ons clienteel te bieden." vertelt eigenaar Tom Van Tongelen. "Aangezien de markt steeds hogere kwaliteitsnormen hanteert en op nuldefecten rekent, wordt het toepassen van dampfasetechnologie een noodzaak. IBL past perfect bij deze eis én onze bedrijfsfilosofie."

Smd-Tec verzorgt de volledige commerciële en technische ondersteuning inclusief installaties, trainingen, process support en troubleshooting met eigen personeel en levert hiermee een premium advies en kennis voor de lokale markt.