Toonaangevende fabrikanten op Avnet Event 2015

Op 9 december vindt het Technical Seminar van Avnet Abacus en Memec-Silica plaats. Al hun leveranciers zijn aanwezig om hun ontwikkelingen te presenteren op het gebied van elektromechanische producten, halfgeleiders, voedingsoplossingen en elektromagnetische comptabiliteit. Dit seminar biedt engineers de gelegenheid om in een kort tijdsbestek helemaal te worden bijgepraat over tal van actuele onderwerpen.

De  leveranciers verzorgen een breed aanbod aan presentaties en technische workshops. Daarnaast biedt het seminar  de mogelijkheid direct van gedachten te wisselen met alle fabrikanten tijdens de koffiepauzes en lunch.

Nieuw in het programma zijn drie ‘power’ workshops van 90 minuten om kennis op te doen van huidige en toekomstige mogelijkheden die binnen de voedingsmarkt gaan ontstaan. Denk hierbij aan:

  • Wat maakt een voeding perfect?
  • Digital controle
  • Configureerbare voedingen
  • Super Capacitors

Het Technical Seminar van Avnet Abacus en Memec-Silica vindt plaats op 9 december 2015 in Hotel Princeville in Breda. Het seminar duurt van 9.00 tot 16.30 en de toegang is gratis. Stuur voor aanmelding en het volledige programma een mail naar reception-breda@avnet.eu