InnoFour presenteert 2015 Pads World Tour

Tijdens de Pads World Tour 2015, met als thema ‘Built for the Challenge’, worden de komende maanden de nieuwe Pads producten voor het voetlicht gebracht door InnoFour. Dat gebeurt op elf verschillende locaties in Nederland, België, Denemarken, Zweden en Noorwegen.

De Pads World Tour is een seminar van een halve dag met de focus op de nieuwe oplossingen en technologiën in de Pads flow. Onderwerpen van het seminar zijn virtuele prototyping, schaalbaarheid van het ontwerp en het genereren van een goede output voor productie, dat alles in een gebruiksvriendelijke omgeving.  Gedurende de dag zal in demonstraties en discussies worden toegelicht hoe de Pads oplossingen en mogelijkheden kunnen worden toegepast.

Naast de drie Pads producten komen er zaken aan de orde als correct-by-construction design, inclusief bibliotheken en constraint management, en archiefbeheer om de overhead weg te nemen van een manuele backup, door gebruik te maken van een simpel vault-based opslagmechanisme.
 

Verder zal er aandacht worden besteed aan de simultane 2D & 3D ontwikkelomgeving met hiërarchische groepsplanning en plaatsingstechnologie met 3D DRC. Ook wordt getoond hoe men optimaal kan profiteren van een tien maal snellere lay-out door gebruik te maken van snelle en geavanceerde interactieve routingtechnologie, en een multi-domein simulatie- en analyse-omgeving met behulp van HyperLynx..

De World Tour doet op 8, 9 en 10 september respectievelijk Amsterdam, Almelo en Veldhoven aan en op 23 en 24 september Leuven en Kortrijk.

Meer informatie is te vinden op  http://www.innofour.com/14326/events/events/pads-world-tour, of op de speciale Pads website  https://www.pads.com/events/pads-world-tour?partner=innofour