‘3D-print veteraan’ versterkt team Additive Industries

Philips Healthcare’s 3D metaalprint-teamleider Harry Kleijnen wordt verantwoordelijk voor proces- en applicatieontwikkeling bij Additive Industries.

Harry Kleijnen is nu nog verantwoordelijk voor het team dat binnen Philips Healthcare complexe zogeheten ‘grids’ print voor röntgensystemen, maar stapt per 1 september over naar het jonge Eindhovense hightech bedrijf. In zijn nieuwe rol als manager process & application development zal Kleijnen klanten van Additive Industries helpen om de processen en specifieke klanttoepassingen te ontwikkelen voor het industriële 3D metaalprintsysteem Metalfab1.

"Harry voegt essentiële en diepgaande proceskennis toe aan ons team van 25 medewerkers en begrijpt als geen ander de business cases van onze toekomstige klanten in veeleisende en sterk gereguleerde markten", zegt Daan Kersten, CEO van Additive Industries.

"Aangezien we ons voorbereiden op de introductie van ons eerste additive manufacturing systeem in het vierde kwartaal van dit jaar, bouwen we nu de verkoop- en serviceorganisatie. Harry zal een belangrijke rol spelen in deze volgende fase van ons bedrijf", aldus COO Jonas Wintermans.