Faulhaber opent kantoor in Eindhoven

Met ingang van vandaag is Faulhaber Benelux verantwoordelijk voor de verkoop van producten en diensten van de Faulhaber Group. De nieuw opgerichte verkooporganisatie zal opereren vanuit Eindhoven.

Tot nu toe werd Faulhaber in de drie Beneluxlanden vertegenwoordigd door Minimotor Benelux, maar het exclusieve verkooprecht voor deze regio is nu beëindigd.

"De Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt kunnen wij nu direct vanuit ons eigen bedrijf bedienen," aldus Marcus Remmel, internationaal salesmanager en directeur van Faulhaber Benelux. "Zo komen we dichter bij onze klanten te staan en kunnen we intensiever met hen communiceren, vooral over de gezamenlijke ontwikkeling van maatwerkproducten. Daarnaast vergroten we onze strategische aanwezigheid op een belangrijke exportmarkt. De Benelux-landen hebben niet alleen een uitstekende infrastructuur, maar ook economische clusters van wereldbelang en de best mogelijke internationale netwerken."

Faulhaber ontwikkelent, produceert en implementeert nauwkeurige miniatuur- en microaandrijfsystemen, servo-onderdelen en besturingen tot 200 watt uitgangsvermogen. Tot het productspectrum behoren borstelloze motoren, DC-micromotoren, encoders en motioncontrollers. Daarnaast biedt het bedrijf ook op maat gemaakte producten voor onder andere medische apparatuur, SMT-automaten, precisieoptiek, telecommunicatie, lucht- en ruimtevaart en robotica.

Het adres van de nieuwe verkooporganisatie:
Faulhaber Benelux, Drive Systems, High Tech Campus 9, 5656 AE Eindhoven. tel.: (040) 85155-40.