VanBerlo branchewinnaar bij De Succesfactor

VanBerlo is door de nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de branche industrieel ontwerp. De Nominatiecommissie ziet in VanBerlo een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen.

VanBerlo is actief als industrieel ontwerper en adviseur op het gebied van markt- en productstrategie. Het bedrijf wil zich bij het ontwerpen van producten onderscheiden door een op de eindgebruiker gerichte aanpak, met een grote mate van innovativiteit. Voordat een product als definitief wordt beschouwd, test en analyseert VanBerlo het uitvoerig, omdat nieuw ontwikkelde producten door de gebruiker zoveel mogelijk intuïtief te gebruiken moeten zijn. Daarnaast beschikt het bedrijf over een adviesafdeling op het gebied van markt- en productstrategieën. Zo heeft men een eigen methode ontwikkeld, om producten zo veel mogelijk te laten opvallen en herkenbaar te laten zijn. Het bedrijf kiest voor een brede aanpak, waarbij niet alleen wordt gekeken naar design, maar ook naar alle technische en marktstrategische aspecten.VanBerlo is opgericht in 1982 en beschikt over vestigingen in Eindhoven en Delft.

De  Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks Nederlandse bedrijven in specifieke branches, op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan ondernemingen die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de nationale Business Succes Award.

De Nationale Business Succes Award is tot eind 2015 wekelijks te volgen op RTL 7, ‘s zondags om 12:55 uur.