InnoFour distribueert BOM Connector

Met BOM Connector van Router Solutions kunnen PCB-fabrikanten efficiënter werken dank zij verbeterde front-end BOM verwerking en koppeling met hun ERP-systaem aan de productieflow. Vooral EMS-bedrijven kunnen verbeteringen realiseren door het gebruik van BOM Connector om offerte- en componentenleveringsprocessen te versnellen en nauwkeuriger uit te voeren.

Kevin Decker-Weiss, directeur van het Duitse  Router Solutions vindt InnoFour precies het type bedrijf waarmee hij wil samenwerken. "Ze hebben dezelfde passie voor technologie als wij en willen hun klanten de best mogelijke oplossingen bieden. We kijken uit naar een intensieve distributiesamenwerking om de voordelen van BOM verwerking met de BOM Connector op lokale markten aan te bieden."

"We zijn erg opgetogen over de functionaliteit van BOM Connector. Het is een echte complementaire aanvulling op ons productenpakket. Het omgaan met BOM data is een van de grootste uitdagingen voor zowel OEM- als EMS-ondernemingen. We zien vaak dat het matchen van onderdelen. het vergelijken van BOM revisies en de communicatie met inkoop-, planning- en productieafdelingen ‘met de hand’ worden gedaan", zegt Bas Hassink, technisch directeur van InnoFour.

het aanbieden van functionaliteit zoals in BOM Connector past bij de doelstelling van InnoFour om klanten te helpen innoveren en hun ontwikkelcyclus korter en voorspelbaar te maken.