Matchmaking tijdens Precisiebeurs

Tijdens de 14e editie van de Precisiebeurs wordt een Brokerage Event/MatchMaking worden georganiseerd door Kamer van Koophandel, Enterprise Europe Network en Mikrocentrum. Op het Brokerage Event vinden individuele gesprekken plaats tussen nationale en internationale MKB’ers, grote ondernemingen en kennisinstellingen.

Door het Brokerage Event krijgen bedrijven de mogelijkheid om in contact te komen – bij voorkeur door vooraf gemaakte individuele afspraken – met interessante en relevante bedrijven naar eigen keuze. Uit alle delen van Europa zullen bedrijven participeren, maar hoofdzakelijk uit Nederland, Duitsland en België.

Met behulp van een digitaal profiel formuleren bedrijven, een (technologisch) aanbod of verzoek. De digitale profielen worden op de website van het Event gepubliceerd. Elke geïnteresseerde partij heeft toegang tot deze profielen en kan zijn interesse uiten. Verzoeken worden doorgestuurd en het ontvangende bedrijf kan beslissen om tot een concrete afspraak te komen.

Het doel van het Brokerage Event is:

  • tot stand brengen en versterken van voorspoedige Europese contacten
  • vinden van relevante business partners
  • ontdekken van innovatieve oplossingen voor diverse problemen
  • waarnemen en identificeren van partners voor (Europese) onderzoeksprojecten
  • vinden van interessante en potentiële samenwerkingsmogelijkheden
  • versterken en ondersteunen van internationale samenspraak

Het Brokerage Event vindt plaats op 12 en 13 november 2014, van 10:00 tot 12:30 uur en van 14:00 tot 16:30 uur. Deelname is gratis.

Kijk hier voor meer informatie en om aan te melden!