3T partner in MathWorks Connections Program

Elektronica en embedded systems-ontwikkelaar 3T BV uit Enschede heeft aangekondigd deel te gaan nemen in het MathWorks Connections Program.

Het MathWorks Connections Program is beschikbaar voor organisaties die producten ontwikkelen of distribueren, of training en advies geven gebaseerd op Matlab en Simulink. Deze partners voldoen aan technische behoeften over een groot gebied aan toepassingen en wereldwijde bedrijfstakken. Ze doen dit met software- en hardwareproducten die een toevoeging zijn aan het gebruik van Matlab en Simulink. Een naadloze integratie en doorlopende compatibiliteit met de producten van MathWorks zijn hierbij het uitgangspunt.

“We zijn zeer verheugd om een partner te zijn in het MathWorks Connections Program”, aldus Norbert Beltman, operationeel manager van 3T. “Onze model-gebaseerde FPGA ontwerpproces met code-generatie is gebaseerd op de MathWorld-gereedschappen. Het heeft bewezen ons sneller naar betere FPGA-implementaties te kunnen brengen.”

Richard Mijnheer, manager van marketing en verkoop bij 3T: “Partner zijn van het MathWorks Connections Program is de erkenning dat we één van de toonaangevende mede-ontwikkelaars zijn van elektronica en embedded systemen. Het past binnen onze strategie om samenwerkingsverbanden aan te gaan met vooraanstaande technologiebedrijven als MathWorks.”

Stephan van Beek, teamleider Application Engineering bij MathWorks: “We verwelkomen 3T als een integratiepartner van MathWorks. We gelopen sterk dat onze gezamenlijke klanten voordeel behalen uit het gecombineerde aanbod van 3T en MathWorks.”