EO
Laatste nieuws:
Testo Nederland

Testo Nederland

Sinds 1957 is Testo producent en leverancier van meetinstrumenten. In 1986 is testo Nederland opgericht om in te spelen op de groeiende markt van meetinstrumenten in de Benelux. Wij hechten veel waarde aan een goed advies, snelle service en nauwkeurige kalibratie. Tevens zijn we gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001.

Enkele grootheden die u met Testo kunt meten zijn: temperatuur, relatieve vochtigheid, (pers)luchtdebiet, pH, drukdauwpunt en verbrandingsgasanalyse. Maar ook voor volledige analyses van het werk- of binnenklimaat of koelinstallaties levert testo meetapparatuur.

 

Relatieve vochtigheidsmeter

Relatieve vochtigheidsmeterDe relatieve luchtvochtigheidsmeter van Testo geeft nauwkeurige en betrouwbare resultaten door middel van de innovatieve testo capacitieve vochtigheidssensor. Of het nu gaat om houtvochtigheid, materiaalvochtigheid of luchtvochtigheid, de testo vochtigheidsmeters geven precieze metingen en zijn uiterst gemakkelijk in het gebruik.

Lees meer over de relatieve vochtigheidsmeter van Testo

 

Rookgas

RookgasMet de testo 330 LL kunt u eenvoudig een complete rookgas analyse maken die niet alleen nauwkeurig is maar ook zeer gebruiksvriendelijk is. Het display geeft met een duidelijk grafische weergave aan of de CO en O2 waarden zich wel of niet binnen de aanvaardbare grenzen bevinden. Het gebruiksgemak en de duurzame LL-sensoren maken de testo 330 LL tot het perfecte gereedschap waarmee u keer op keer een rookgasanalyse kunt uitvoeren.

Lees meer over de rookgas analyse instrumenten van Testo

 

Thermografische camera

Thermografische cameraMet de veelzijdige thermografische camera van Testo kunt u gemakkelijk gebouwen en productiefaciliteiten controleren. De revolutionaire SuperResolutie technologie zorgt voor een hogere resolutie van de thermische beelden waardoor afwijkingen nog beter zichtbaar zijn en uw metingen nog betrouwbaarder. De thermografiche camera is te gebruiken voor bijvoorbeeld gebouwenthermografie, industriële thermografie en het controleren van zonne-energie systemen.

Lees meer over de thermografische camera's van Testo

 

Temperatuur logger

Temperatuur loggerDe temperatuur logger van Testo is verkrijgbaar is vele varianten. Naast de standaard temperatuur loggers zijn er ook versies verkrijgbaar voor het meten van vochtigheid en de absolute druk. De gegevens op de dataloggers zijn eenvoudig uit te lezen door de (mini)USB en SD-kaart interfaces. Testo biedt verschillende software die in combinatie met de verschillende temperatuur loggers voor iedere situatie een oplossing bieden.

Lees meer over de temperatuurloggers van Testo

 

Digitale Manifold

Digitale ManifoldUit omanifoldnderzoek is gebleken dat, drie van de vier koelsystemen slecht zijn afgesteld met de analoge meetmethode. Het gevolg: de installatie vereist veel tijd, de meetresultaten zijn niet betrouwbaar en de koelsystemen zijn niet energie-efficiënt!

De digitale manifolds van Testo bieden hulp. Het resultaat: U voert de werkzaamheden snel en efficiënt uit, heeft betrouwbare meetresultaten en bespaart tot 12,5% aan energiekosten!

Lees meer over de Manifolds van Testo

 

Temperatuurmeter

TemperatuurmeterTesto heeft een breed aanbod aan professionele thermometers om te voldoen aan de individuele wensen van uw temperatuurmeting. Of het nu gaat om de thermometers, meetstrips of infrarood thermometers, ze voldoen allemaal aan de hoge eisen van u en Testo! De Testo 835 serie biedt u volop voordelen:

  • 4-puntslaser laat het exacte meetbereik zien, wat incorrecte metingen voorkomt
  • Geheugen voor meetwaardenlocaties en data-analyse op de PC
  • Intuïtieve menu navigatie door icoontjes en joystick
  • Meet veilig en nauwkeurig, zelfs bij hoge temperaturen

Lees meer over de Testo 835 serie

 

Warmtebeeldcamera

WarmtebeeldcameraMet de warmtebeeldcamera's van Testo ziet u simpelweg meer in een veelvoud aan applicaties. Of het nu gaat om gebouwen te controleren, lekdetectie, het inspecteren van productiefaciliteiten, zonnepanelen of voor research en development. De warmtebeeldcamera's van Testo identificeren de zwakke plekken en beschadigingen op een betrouwbare manier zodat u gericht en tijdig actie kunt ondernemen.

Lees meer over de warmtebeeldcamera's van Testo

 

Contactgegevens

Adres Randstad 21-53
1314 BH Almere
Postadres Postbus 1026
1300 BA Almere
Telefoonnummer 036 - 5487000
Faxnummer 036 - 5487009
E-mailadres info@testo.nl
Website www.testo.nl
Webshop www.testo-webshop.nl
 

Warmtebeeldcamera's van Testo

 

Nieuwsberichten

nieuwe warmtebeeldcameras

Voor elke job de juiste keuze

Testo brengt vier nieuwe warmtebeeldcamera's op de markt; de modellen testo 865, testo 868, testo 871 en testo 872 maken door hun onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding duidelijk, dat topkwaliteit Made in Germany en een aantrekkelijke prijs elkaar niet uitsluiten. Deze serie camera's kan worden verbonden met de testo Thermography App. De voor iOS en Android verkrijgbare app, maakt opstellen van rapporten en het verzenden ervan zeer eenvoudig.

De testo 871 en testo 872 kunnen draadloos met de testo 605i en testo 770-3 worden verbonden. Vochtplekken in gebouwen of problemen in schakelkasten worden hierdoor snel en eenduidig herkend. Testo ScaleAssist zorgt voor objectief vergelijkbare en foutloze warmtebeelden van het warmte-isolerende gedrag van gebouwen. Emissiegraad en gereflecteerde temperatuur kunnen eenvoudig met de testo e-Assist, (e-Marker) en de digitale camera automatisch worden ingesteld.

De nieuwe warmtebeeldcamera's zijn vanaf nu direct bij Testo of in de gespecialiseerde handel verkrijgbaar. Kijk op de website voor meer informatie.

Testo FOV calculator nu ook als app!

Met de Testo FOV calculator app haalt u meer uit uw thermografische metingen. Voer de gegevens in van de warmtebeeldcamera en daarnaast de afstand tot het meetobject en de app berekent de nauwkeurigheid automatisch. Om deze gegevens toe te kunnen voegen aan uw rapportages, kunt u met één druk op de knop de resultaten naar uw email verzenden. Geschikt voor alle Testo warmtebeeldcamera modellen.

Klik hier voor de iOS versie (iPhone en iPad)

Klik hier voor de Android versie

 

Warmtebeeldcamera's met App