EO
Laatste nieuws:
Delmation

Delmation Products BV

Delmation is opgericht in 1989 en richt zich op het leveren van componenten voor industriële automatiserings-projecten.

Onze producten worden voornamelijk in Datacommunicatie vraagstukken en besturingsvraagstukken toegepast. Meedenken, aandragen van oplossingen, ondersteuning en service staan bij Delmation hoog in het vaandel. Dit kunnen we koppelen aan enthousiasme, kennis en ervaring. Neem contact met ons op om verdere samenwerking te bespreken. 

 

Ook ontwikkelen wij software voor de embedded controllers van Rabbit, voor PC applicaties en voor PLC-projecten.

 

3G/ 4G routers van Robustel

Conel-routers

Robustel is producent van industriële 3G en 4G routers die worden gebruikt voor het via mobiele netwerken bereikbaar maken van machines en systemen en installaties.


Er zijn 3G/ 4G routers voor GPRS/ HSDPA, voor HSPA+ en ook voor 4G/ LTE. De Robustel 3G en 4G routers kunnen worden geleverd met 1x LAN, 2x LAN of 4x LAN-poorten. Alle 3G/ 4G routers van Robustel hebben een dubbel SIM-slot (Dual SIM). Bij uitval van de primary provider wordt automatisch overgeschakeld naar de back-up provider, waarmee extra zekerheid op bereikbaarheid is gerealiseerd. Dual SIM kan bij 3G/ 4G routers ook worden gebruikt om automatisch om te schakelen wanneer roaming wordt geconstateerd (bij overschrijden van de landsgrens) of wanneer een SIM-kaart aan de data-limiet is gekomen. De routers kenmeren zich verder door de hoge veiligheid door mogelijke toepassing van diverse soorten VPN verbindingen waaronder OpenVPN en IPsec.


De 3G/4G-routers van Robustel hebben altijd minimaal een seriële poort RS232 of RS485 en ondersteunen het MODBUS protocol: MODBUS-RTU of MODBUS-TCP.


Meer over 3G/4G routers bij Delmation

 

Mini-PC

Mini-PC

Delmation Products levert Mini-PC systemen voor de industrie en paneelbouw van verschillende merken.


De mini-PC's zijn geschikt voor standaard applicaties in de industrie tot applicaties die veel kracht van de CPU vergen, zoals SCADA applicaties. Een veel gebruikte mini-PC voor standaard toepassingen is de Mini-PC type AES-1210M met de QuadCore N2930 CPU. Deze mini-PC is standaard beschikbaar met 64Gb SSD en 4GB RAM. Er is ook een mini-PC met Core-i5 processor die voorzien is van 2 CANbus poorten. Een veel krachtiger mini-PC is de SL-7706, een fanless mini-PC met de Core-i7 processor 3610QM.


Deze mini-PC's kunnen eenvoudig gemonteerd worden op een bodemplaat van een schakelkast en worden gevoed op schroefklemmen met een DC-spanning met groot bereik, zodat ook voeden vanuit 12VDC of 24VDC accu's mogelijk is.


De mini-PC's zijn geschikt voor standaard applicaties in de industrie tot applicaties die veel kracht van de CPU vergen, zoals bij SCADA applicaties en bij positionering.

Meer over Mini-PC bij Delmation »

 

Panel-PC

Panel-PC

Delmation Products levert Panel-PC systemen, rackmount PC's en monitoren van de merken Kingdy, Nagasaki, Axiomtek en Anrecson.


Er zijn Panel-PC's beschikbaar in vele formaten: van 7" tot 22" en voorzien van vele soorten processoren van DualCore D2550 tot Panel-PC's met de nieuwste generatie Core i3/ i5/ i7. De meest toegepaste Panel-PC systemen zijn de uitvoeringen voor frontinbouw en de uitvoeringen voor de voedingsmiddelen-industrie die rondom volledig IP65 zijn. Ook vanaf het front vrijwel geheel vlakke panel-PC's voor frontinbouw met multitouch zijn aan het programma toegevoegd.

Meer over Panel-PC bij Delmation »

 

HMI: Human Machine Interface

USB converter

HMI systemen worden door Delmation Products BV geleverd van het merk Cermate. Cermate is producent van HMI's met TFT-scherm in de maten vanaf 4,3" tot 15" en zijn uitgevoerd met een touchscreen. Deze HMI's kunnen worden geconfigureerd met het gratis software pakket Panel Master. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van een zeer uitbgebreide lijst van drivers waarmee het mogelijk is deze HMI te koppelen aan vele PLC-merken zoals Siemens (o.a. S7-300, S7-1200), Mitubishi, Omron, Hitachi en vele andere systemen zoals drives en regelaars. Koppelingen via Ethernet, RS232 en RS485 zijn hierbij mogelijk.

Meer over HMI bij Delmation »

 

Ethernet Switches

 Ethernet switch

Delmation Products levert ethernet switches die veelal van het merk B&B zijn.


Dit zijn aantrekkelijk geprijsde switches, die beschikbaar zijn in vele uitvoeringsvormen: ethernet switch met verschillend aantal poorten, wel of geen fiber, managed of unmanaged etc. Deze ethernet switches van Delmation Products zijn geschikt voor gebruik in de industrie en kunnen op DIN rail worden gemonteerd. Er zijn ook ethernet switches met Single Mode en Multi Mode glasvezelpoorten.


Er zijn ook POE switches leverbaar en Ethernet Switches met scheepskeur.


Meer over ethernet switches bij Delmation »

 

Delmation Products B.V.

Blauw-roodlaan 300
2718 SK Zoetermeer

Tel.: 088 - 3422041

info@delmation.nl
sales@delmation.nl

www.delmation.nl

 

Persmededelingen

3G (HSUPA/ UMTS) en 4G (LTE) routers

Delmation Products BV is distributor geworden voor Robustel: robuste 3G en 4G routers voor industrie-toepassingen. Dit soort 3G/ 4G routers staan vaak op verlaten locaties in het buitengebied. Voordeel van Robustel is de zeer goede temperatuurspec van -40°C tot +85°C voor de meeste types en het zeer brede bereik van de voedingsspanning van 9-60VDC voor de R3000 serie.

Alle 3G/ 4G routers hebben een metalen behuizing, 2x SIM (dual SIM), schroefklemmen voor de voeding en kunnen op DIN-rail of tegen een wand worden gemonteerd. De 3G/ 4G routers uit de R3000 serie bieden 2x Ethernet-poort, 2x digitale ingang, 2x digitale uitgang, 2x seriele poort (RS232/ RS485). Alle aansluitingen op steekbare schroefklemmen.

Via een ingebouwde webinterface met duidelijke menu-structuur kan de 3G/ 4G router worden geconfigureerd. Voor veilige verbindingen kunnen verschillende VPN-tunnels worden geconfigureerd: IPSec/ OpenVPN/ PPTP/ L2TP/ GRE.

Er wordt gratis beheer-software meegeleverd, Robustlink, waarmee de routers kunnen worden beheerd, ingesteld en waarmee zelfs firmware-upgrades van afstand kunnen worden gerealiseerd. Toepassings gebieden zijn: technisch beheer op afstand, bewaking, doormelden van storingen etc.

Lees verder... 

 

Fanless mini-PC met QuadCore N2930
Een krachtige mini-PC voor de industrie.

Deze mini-PC of box-pc type AES-1210M-M4-P is uitgevoerd met de QuadCore CPU N2930 uit de Intel Bay-trail serie. De CPU van deze mini-PC is zeer krachtig, maar heeft toch een laag eigen vermogen van 7,5W. Daarmee kon deze mini-PC fanless worden uitgevoerd in een kleine behuizing van slechts 202x140x30mm. De AES-1210M-M4-P is een krachtige mini-PC met vele communicatie-interfaces en is daarmee geschikt voor veel toepassingen in de industrie waarbij een krachtige mini-pc gevraagd wordt. Voorbeelden voor toepassingen: SCADA, imaging en foto- video bewerking, rekenkundige bewerkingen zoals bij asbesturing en web-applicaties.

De N2930 Quad Core CPU heeft een clockfrequentie van 1,83GHz en heeft een CPU-benchmark van 1704 t.o.v. 666 voor de veel toegepaste DualCore D2550. Daarmee is deze mini-PC bijna 3x krachtiger dan de meest toegepaste mini-PC's met DualCore. De mini-PC AES-1210M-M4-P heeft een voedingsspanning van 9-36VDC, aan te sluiten op steekbare schroefklemmen en daarmee prima geschikt voor paneelmontage, toepassing in schakelkasten. Een 230VAC netadapter wordt ook meegeleverd.

De AES-1210M-M4-P wordt standaard geleverd met 4 GB RAM en kan uitgebreid worden naar 8GB RAM SODIMM DDR3. Daarnaast is deze mini-PC standaard voorzien van een 64GB mSATA SSD. Dit systeem is te monteren op een bodemplaat met de meegeleverde montagebeugeltjes. DIN-rail bevestiging is optioneel.

Het systeem beschikt over de volgende communicatie-interfaces: 2x COM-poort RS232/ RS485/ RS422, 2x Gigabit LAN, 2x USB3.0 en 6x USB2.0. Wifi is optioneel. Deze mini-PC kan bovendien twee schermen aansturen via 1x VGA en 1x HDMI.

 

Krachtige Fanless Mini-PC SL-7706
Met nieuwe generatie Core-i3/ i5/ i7

15
Delmation Products heeft een nieuwe krachtige mini-PC van Unicorn in het programma opgenomen met daarin de 3de generatie Intel Core i7/i5/i3 Processor. Standaard ligt deze mini-PC op voorraad met de krachtige Core i7-3610QM op 3,3GHz. Het systeem is uitgevoerd met veel communicatie mogelijkheden: 2 Gigabit LAN-poorten, 4 USB3.0 poorten, 6 USB2.0 poorten en 4 RS232-poorten. De SL-7706 kan twee schermen aansturen via VGA en DVI-D.

Het geheugen van deze mini-PC bestaat uit een Harddisk van 320Gb (standaard) tot 1Tb en een DDR3 SO-DIMM RAM geheugen met een grootte tot 16Gb (4Gb standaard). Deze fanless mini-PC wordt geleverd inclusief netvoeding, maar kan ook direct op schroefklemmen gevoed worden met een spanning van 12 tot 24VDC. De afmetingen van deze krachtige mini-PC zijn 229mm(L) x 253mm(W) x 71mm(H). Bij dit systeem worden montagebeugels voor bodemmontage meegeleverd, bijvoorbeeld voor toepassing in een schakelkast. Er is ook een iets hogere versie met 2x PCI-sloten of 1x PCIe-slot.

Deze SL-7706 kan gebruikt worden voor video streaming, voor opslag van bijvoorbeeld camerabeelden en voor complexere industriële applicaties met bijvoorbeeld SCADA.

 

RVS panel-PC, volledig IP65

De Panel-PC van het merk Nagasaki type PPC1929T-RSS-IP-HS is een volledig waterdichte 19” panel-PC van een RVS behuizing is voorzien. Deze Panel-PC kan daarom direct in een natte productieomgeving worden toegepast zonder verdere inbouw. Het systeem heeft een 19" scherm met resolutie 1280x1024 en een resistive touchscreen.

Deze panel-PC is uitgevoerd met de krachtige QuadCore CPU N2930 op 2,16GHz, geschikt voor 32bit en 64bit operating systeem. Standaard geleverd met 4GB RAM en 320GB HDD, maar groter geheugen en grotere opslagcapaciteit of SSD zijn mogelijk. Indien nodig kan het systeem ook met dimbare achtergrondverlichting worden geleverd. De IP65 connectoren komen er aan de onderzijde uit. Niet gebruikte aansluitingen zijn afgedicht met een IP65 blinddop. Een kabelset met IP65 connectoren voor LAN, USB en RS232 wordt meegeleverd.

Deze panel-PC is zeer geschikt voor toepassing in bakkerijen, vleesverwerkende industrie, pharmaceutische industrie e.d.

 

Draadloze dataoverdracht

Het nieuwe Z-Linx systeem van Delmation Products is ontwikkeld voor de draadloze overdracht van digitale en analoge signalen. Het overdragen is mogelijk tot een afstand van 4,8 km; de kwaliteit isDraadloos gegarandeerd door de toegepaste 2,4 GHz band in combinatie met frequency hopping spread spectrum (FHSS). De twee beschikbare basissystemen bieden een verschillende I/O configuratie en zijn beide uit te breiden met zes verschillende I/O modulen tot maximaal 48 I/O per systeem.
Lees verder...

 

Meer infomatie

Via de onderstaande links vindt u meer informatie over de verschillende producten van Delmation:

 

- Accesspoint/ Wireless bridge

- Datalogger

- Draadloos RS232/ RS485

- POE switch

- USB isolator

- GPRS modem

- USB converter

- Monitoren

- 3G modem

- 4G modem

- Mini PC i7