Engineers Online

Concorde Group

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Concorde Group

Vertaalbureau Concorde verzorgt de vertaling van technische documentatie, waaronder handleidingen, bouwbestekken en machinespecificaties. Concorde beschikt over een database van freelancevertalers die de doeltaal als moedertaal hebben. Iedere talencombinatie is mogelijk. 

Daarnaast beschikt Concorde over een interne dtp-studio. Met behulp van software zoals InDesign en Framemaker kunnen complexere documenten met behoud van opmaak worden vertaald. Om kwaliteit en consistentie te garanderen worden vertaalgeheugens en terminologielijsten gebruikt. Hierdoor worden herhalende teksten en wijzigingen gemakkelijk en tegen gereduceerd tarief vertaald. Concorde is NEN-EN 15038 gecertificeerd en bekend met de EU-richtlijnen rondom (de vertaling van) handleidingen en machinedocumentatie.

Naast het vertalen van technische teksten is Concorde ook gespecialiseerd in het vertalen van onder meer websites, marketingteksten en brochures, en juridische documenten zoals contracten. 

volledig profiel

Categorieën (1): advies, diensten meer

  • Dienstverlening » advies, diensten

Burgemeester Haspelslaan 15
1181 NB Amstelveen
Nederland

Bedrijfsnieuws over Concorde Group(2)

5 tips voor een technische vertaling

Technische vertalingen zoals gebruikershandleidingen en specificaties van machines zijn doorgaans complexer van opzet dan een gewone tekst. Diagrammen, tabellen en tekst in afbeeldingen maken de kans op complicaties bij vertaling groter. Een goede samenwerking met uw vertaalbureau al veel kan schelen. Maar u kunt zelf een aantal zaken doen om uw technische document optimaal voor te bereiden op vertaling. lees verder

5 tips om een handleiding online te publiceren

De handleiding van uw product is net zo goed een contactmoment met uw klant als uw website of de etalage van uw winkel. Met een verzorgde en overzichtelijke handleiding geeft u de klantbeleving een positieve impuls. Maar waarom stoppen bij de binnenkant? Wanneer uw handleiding online beschikbaar is doet u er goed aan uw handleiding in orde te maken voor online publicatie. In dit artikel bespreken we hoe u met een paar stappen de puntjes op de digitale i van uw handleiding zet. We gaan er hierbij van uit dat u werkt met Adobe Acrobat Pro. lees verder

meer Bedrijfsnieuws...

Zoek

© 2017 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2017 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden