Engineers Online

Köbo Nederland

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Köbo Nederland

Köhler en Bovenkamp werd opgericht in 1894. De Köbo-groep heeft al meer dan 110 jaar ervaring op het gebied van aandrijftechniek, met als specialisatie speciale transportkettingen voor vele toepassingen. Köbo-rollenkettingen, transportkettingen en kettingwielen, hebben hun weg gevonden naar vele applicaties en oplossingen voor klanten. Deze ervaring wordt continu teruggekoppeld aan de productie-afdeling, die voor de hoge normen en kwaliteit staat van alle producten.

Köbo Nederland denkt actief mee om problemen op te lossen. Iinkoopkracht en flexibiliteit xijn daarbij ondersteunend, samen met een perfect gesorteerde voorraad (op dit vakgebied de grootste van Nederland) en uitgebreide productenrange. Köhler en Bovenkamp biedt een totaalpakket aandrijftechnische producten.

volledig profiel

Categorieën (3): elektrische aandrijvingen, mechanische aandrijvingen meer

  • Aandrijftechniek » elektrische aandrijvingen
  • Aandrijftechniek » mechanische aandrijvingen
  • Industriële automatisering » industriële installatie

Trefwoorden: conische tandwielen, kettingen, kettingwielen, koppelingen, lagerblokken, lagers, motorreductoren, plaatwielen, spanbussen, tandheugels, tandkransen, tandriemen, tandwielen, taperlock-kettingwielen, transportketting, v-snaren

Fabrikanten per categorie

Postbus 334
9700 AH GRONINGEN
Nederland

Tel. 050-5417100
Fax 050-5410591
www.kobo.nl
verkoop@kobo.nl

Productnieuws over Köbo Nederland(3)

Zoek

© 2018 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2018 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden