Engineers Online

Catec BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Catec BV

Catec BV is exclusief importeur voor de Benelux van een brede lijn meetinstrumenten en sensoren. De kern van de instrumentatie is gericht op het meten van klimaatparameters en het registreren en analyseren van meetsignalen.  

De instrumentatie kent sensoren en transmitters voor; industriële, binnenklimaat, meteorologische en installatietechnische processen, daarnaast een groot scala aan dataloggers en wetenschappelijke meetapparatuur.

Enkele meetparameters:

relatieve vochtigheid, en afgeleide grootheden, temperatuur, luchtsnelheid, windsnelheid, windrichting, barometrische druk, CO2, licht, neerslag, flow, debiet, plantfysiologie. 

 

Naast de verkoop, levering, ondersteuning en after-sales support heeft Catec een uitgebreide kalibratie- en service-afdeling.

De werkstandaarden en werkwijzen staan onder voortdurende, internationaal herleidbare controle.

Catec BV is ISO-9001 gecertificeerd

 

 

 

 

 

 

 

volledig profiel

Categorieën (4): onderhoud en reparatie, diensten, data-acquisitie en signaalbewerking meer

  • Dienstverlening » onderhoud en reparatie, diensten
  • Instrumentatie » data-acquisitie en signaalbewerking
  • Instrumentatie » testen & meten
  • Sensoren en transmitters » sensoren en sensorsystemen

Fabrikanten per categorie

Turfschipper 114
2292 JB WATERINGEN
Nederland

Tel. 0174-272330
Fax 0174-272340
www.catec.nl
info@catec.nl

Productnieuws over Catec BV(39)

Ruimtedruk monitoringsysteem

Het modulaire CPS6000 ruimtedruk monitoringsysteem is ontwikkeld voor het gelijktijdig monitoren en bewaken van meerdere ruimtedrukken in ziekenhuizen, laboratoria en cleanrooms. lees verder

Ultrasoon meteostation

Het ultrasoon meteostation 4.0 (USM) heeft naast analoge uitgangen (0-10 V of 2-10 V) standaard ook een RS485/422 digitale uitgang (Modbus RTU of ASCII), een interne GPS-sensor voor actuele tijd/datum en locatie, en is nu ook uitgerust met een automatische noord-correctie. lees verder

Radiometer

Apogee Instruments breidt het assortiment uit met een viercomponenten radiometer, de SN-500 ! Deze compacte lichtgewicht radiometer bevat een opwaartse en neerwaartse georiënteerde pyrgeometer voor het meten van langgolvige straling en een opwaartse en neerwaartse georiënteerde pyranometer voor het meten van kortgolvige straling. Deze vier componenten samen geven een waarde voor de netto straling (energie) in W/m2. lees verder

meer Productnieuws...

Gespecialiseerd in

Zoek

© 2017 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2017 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden